Wednesday, September 7, 2016

Persiapan Raya Aidiladha

Minggu depan dah raya haji. Amacam korang punya persiapan raya haji tahun ni? Tema apa? Cuti berapa lama? Raya rumah mama abah sendiri ke rumah mertua???

Mimie baru belajar menjahit. So raya haji tahun ni Mimie jahit sendiri baju Mimie dan anak-anak. Tema kali ni emerald green untuk raya haji hari pertama nanti. Baju anak-anak baju kebaya. Belajar guna youtube hahaha. Nasib jadi tau. Baru tau tangan Mimie ni ada seni hahahaha.. Mimie punya baju kurung moden. Lepas tu try buat jubah untuk Mimie dan anak-anak. Gigih menjahit nak siapkan baju. Masih dalam proses lagi. Harap sempat la..

Mimie cuti raya seminggu. Raya Haji turn rumah mertua. Lepas tu baru balik rumah mak ayah Mimie. Tahun ni nak berjalan kelantan masa raya haji nanti. Tak sabar pulak. Macam-macam plan dah buat nak cuti ni.

Semoga dipermudahkan urusan kami sekeluarga.. Aaammiinnnn...

posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. persiapan raya haji akak x meriah sgt.. mcm biasa je...
    cuti x panjang sbb kena menanggung kerja kwan cuti bersalin...
    beraya rumah makabah akak...;)

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG