Monday, October 17, 2016

Happy Family (^_^)

Time rehat suka nak belek-belek foto dalam telefon. Mula la kat ofis ni rindu hubby dan anak-anak bila tengok gambar dieorang. Ragam mereka. Keletah mereka. Gelak ketawa mereka. Hujung minggu tak puas duduk rumah dengan suami dan anak-anak.



Oktober.. Hurrmmm.. This week ada birthday someone dalam family ni. Teka siapa...???? Mr. Hubby aka Ayah... A few days je lagi tau. Suprise apa nak buat ni. Kena plan dengan anak-anak ni.. Tak boleh story dalam ni. Nanti Mr. Hubby baca habis la.. Hihihi..

Ok.. Sayang hubby, kiddos dan semua ahli keluarga ketat-ketat..

posted from Bloggeroid

1 comment:

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG