Thursday, November 3, 2016

Happy Birthday Batrisyia #6

Selamat Ulang Tahun Kelahiran anakanda Batrisyia Zahra yang ke 6. Mama Ayah doakan anak-anak semua diberikan kesihatan, diberikan kebahagiaan, diberikan rahmat dan kasih sayang Allah, menjadi anak soleh dan solehah, diberkati kehidupan di dunia dan akhirat, dilimpahkan rezeki dan dilindungi Allah SWT.

Mama Ayah sayang anak- anak semua. Malam nanti kita celebrate yer. Sebulan dah hadiah mama belikan untuk birthday anak mama ni. Hahaha. Simpan kat ofis dulu. Hari ni baru mama bawa balik hadiah anak mama ni. Ayah masih survey hadiah dari semalam lagi. Hope hari ni jumpa yer encik suami.. Hihihi..

Semoga kita semua berada dalam rahmat Allah.. Aaamminnn

Wednesday, November 2, 2016

Persekolahan Tahun 1

Alhamdulillah. Selesai penempatan sekolah puteri sulung kami tahun 1 2017. Sekolah baru tahun lepas beroperasi. Untung anak mama dapat sekolah baru.

Persekitaran sekolah bersih dan sangat selesa. Sekolah dari pagi sampai petang. Pagi persekolahan biasa jam 7.30 pagi sampai 1.00 petang. Pukul 2.30 sampai 5.00 petang sekolah kafa di sekolah yang sama juga. So tak payah pening- pening nak cari transit. Alhamdulillah.

Hujung bulan ni nak cari barang sekolah sikit-sikit. Mama yang excited lebih kan. Hehehe.. Alahai.. Anak dah masuk sekolah darjah satu rasa sangat berumur dah diri ni hahahaha..

Semoga dipermudahkan urusan kami sekeluarga. Semoga anak-anak mama ayah menjadi anak soleh dan solehah dan cemerlang di dunia dan akhirat. Aaammminnn...
WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG

NUR BATRISYIA ZAHRA

Lilypie Kids Birthday tickers

NUR AQILAH HUMAIRA

Daisypath Happy Birthday tickers

NUR ARISSA DAYANA

Daisypath Happy Birthday tickers

TERIMA NIKAHNYA

Daisypath Anniversary tickers
 

LoVe My FaMiLy Template by Ipietoon Cute Blog Design