Friday, September 14, 2018

Goodies Mommies GBSB


Nampak tak goodies kat atas ni. Banyakkan... Murah rezeki kepada semua yang sponsor goodies banyak-banyak di atas ni. Semoga terus dilimpahkan rezeki berpanjangan. Ini di antaranya tau. Ada lagi goodies lain dan sponsor lain kami dapat masa buat family day GBSB. Nak cerita pasal cheese powder ni. Kalau kat KFC sapa suka  makan Wedges minta extra cheese??? Haa.. Kat rumah pun boleh buat tau. Anak-anak Mimie pula suka Mac n Cheese. Sapa pernah makan Mac N Cheese kat Kenny Rogers? Rasanya sama tau. Cara pun mudah. Mimie share sikit resepi;


Resepi Mac n Cheese ala-ala Kenny Rogers

BAHAN-BAHAN:
1. Macaroni
2. Cheeza's Cheese Powder

CARA MEMBUATNYA:
1. Rebus Macaroni sehingga kembang
2. Campurkan cheese powder dengan air panas sampai pekat dan tak berketul menjadi sos.
3. Campur sos cheese dengan macaroni dan gaul sehingga sebati.
Tadaaa.. Dah siap.

 Cheezas Cheese Powder boleh dibeli kat sini;
FB CHEEZA CHEESE HQ
WWW.CHEZAS.COM
Whatsapp : 0135882045



Selain tu ada Crunchy Sweet popcorn. Sedap sangat kudap-kudap depan TV. Yang sekejap je licin makan dengan anak-anak. Kemain lagi sedapnya. Yang nak buat majlis berendoi ke, kenduri kahwin ke, bertunang ke, apa-apa majlis boleh beli popcorn ni sebagai cenderahati. Harganya serendah RM1.20 untuk bekas yang kecil sehingga RM2.50 untuk bekas sederhana (bergantung kepada kuantiti). Harga yang ditawarkan sekali dengan sticker tau. Yang nak menempah boleh hubungi;
IG CRUNCHY SWEET POPCORN
H/P : 018-2020086
H/P : 0163685367



Ponny kecil ku Pony kecil ku.. Haa. Ni Little Pony pin tau. Comel je bila tersemat pada tudung. Oleh sebab Mimie ada 3 anak dara. So Mimie beli sepuluh pin ni. Hahaa. Habis takkan omaknya pakai anak nengok jer.. Kena la beli. Mau koyak tudung Mama direbutnya pin Ponny ni. Hahahaha... Kalau nak beli boleh order dengan Nurul Nabilah CrafterHa'Na;

FB NURUL NABILAH CRAFTERHA'NA
H/P:011-26216226



Beg comel warna pink ni adalah beg yang dapat mengisi barang-barang goodies yang mommies semua dapat. Tahan Lasak tau. Waterproff lagi. Beg comel ni disponsor oleh IG LETS FUN BAG. Comel kan????

Dalam ni ada goodies nasi kerabu tau. Nanti Mimie dah try masak Mimie bagitau apa hasilnya nanti.
Ok semua. Jumpa lagi... 😘😘😘

0 orang chomel (^_^):

Post a Comment

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG

NUR BATRISYIA ZAHRA

Lilypie Kids Birthday tickers

NUR AQILAH HUMAIRA

Lilypie Fourth Birthday tickers

NUR ARISSA DAYANA

Lilypie Second Birthday tickers

TERIMA NIKAHNYA

Daisypath Anniversary tickers
 

LoVe My FaMiLy Template by Ipietoon Cute Blog Design