Wednesday, September 12, 2018

Meringue Cookies by Chef Era_Clara


8-9 September 2018 kami blogger mommy mengadakan aktiviti tahunan iaitu Family Day GBSB. Sepanjang Family Day berlangsung memang happening giler. Tambahan dapat spronsor macam-macam seperti makanan, pakaian, tudung, penjagaan rambut, dan macam-macam lagi. 



Ni Mimie nak story sikit pasal meringue cookies. Sedap tau buat kudapan. Rasanya tak manis sangat. Sesedap rasa. Crunchy and soft. Ala-ala pavlova gitu.. tapi ni version kecil comel. Yang berminat boleh hubung Chef Era_Clara di IG, FB dan Whatsapp seperti di bawah:


kalau nak tau apa tu meringue. Haa... meh baca sikit kat bawah..


Bagus tau sebab Chef Era_Clara bagitau cara simpan dengan betul supaya dapat menikmati secara berterusan.



Rugi tak cuba tau 😘

2 orang chomel (^_^):

  1. sedap. CT penah juga beli online meringue cookies ni.. tapi penah dapat yang hampeh. ada la baru2 ni je yang sedap sikit =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nnt blh try dr chef era ni. Tak manis sgt. Sedap buat kudapan 😂

      Delete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG

NUR BATRISYIA ZAHRA

Lilypie Kids Birthday tickers

NUR AQILAH HUMAIRA

Daisypath Happy Birthday tickers

NUR ARISSA DAYANA

Daisypath Happy Birthday tickers

TERIMA NIKAHNYA

Daisypath Anniversary tickers
 

LoVe My FaMiLy Template by Ipietoon Cute Blog Design