Saturday, December 29, 2018

Berlabuh Tirai 2018


Alhamdulillah dipanjangkan usia menikmati tahun 2018 bersama suami, anak-anak, mama abah, adik beradik, keluarga mertua dan kawan-kawan kenalan yang sangat disayangi semua..

Nikmat kurniaan Allah yang telah melimpahkan rezeki dan kebahagiaan adalah bukti kasih sayang Allah pada kami. Terima kasih Ya Allah atas segalanya dengan rahmatMu...

Cuti sekolah adalah waktu untuk anak-anak. So Mimie dengan suami ambil cuti untuk bersama anak-anak sehingga persekolahan buka. Waktu macam ni adalah precious time buat Mimie, suami, anak-anak dan keluarga.

Kesibukan kerja menyebabkan kurang waktu bersama anak-anak. Sebagai gantian untuk menggantikan waktu yang kurang tu adalah masa cuti sekolah ni. Tengok semula apa yang dah berlaku sepanjang hari, perkembangan anak-anak, urusan rumah, deco rumah, memasak kegemaran anak-anak. Cuti sekolah ni macam-macam request nak makan sama ada dari anak sampai la ke ayahnya.. 🥰🥰🥰

Semoga tahun baru 2019 diberikan rahmat Allah dan dilimpahkan rezeki berpanjangan serta kesihatan kebahagiaan dan kasih sayang Allah SWT sepanjang masa buat Mimie dan keluarga.. Aaammminnn


1 orang chomel (^_^):

  1. Selamat tahun baru 2019. semoga dimudahkan urusan untuk tahun ini..

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG

NUR BATRISYIA ZAHRA

Lilypie Kids Birthday tickers

NUR AQILAH HUMAIRA

Daisypath Happy Birthday tickers

NUR ARISSA DAYANA

Daisypath Happy Birthday tickers

TERIMA NIKAHNYA

Daisypath Anniversary tickers
 

LoVe My FaMiLy Template by Ipietoon Cute Blog Design