Friday, February 21, 2020

Kula Cakes @ Kuantan



The best dessert in Kuantan. Sesiapa yang datang ke Kuantan should try dessert ni. Dijamin puas hati. Signature Kula Cakes ni adalah Mango Cheesecake! Super awesome tauuu.. Terbayang-bayang pulak. Others suggestion boleh cuba pavlova. Serius sedap weeiiii... Tak manis sangat. Just nice.. Dalam picture kat atas ni ada Mango Cheesecake, pavlova dan Chocolate salted caramel.. Penggemar coklat jangan lepaskan peluang ok.  Yang nak jalan Kuantan boleh je waze Kula Cakes atau di alamat di bawah:

A96 Jalan Besar Kuantan, Pahang

Tuesday, February 4, 2020

Saifudin Jalis RAM

Balik kerja semalam ternampak bungkusan pos laju atas meja tertulis nama Mimie. Pelik sebab memang takde shopping apa-apa tetiba ada barang pos laju. Bila pegang petak bentuknya. Bila fikir balik Ya Allah buku yang order bulan lepas dah sampai. Terkejut sangat dengan bungkusan tak dijangka sebab jangkaan penghantaran dimaklumkan pertengahan Februari 2020. Apapun alhamdulillah. Akhirnya complete koleksi Laksamana Sunan. 

Kali ini Saifudin Jalis Musafir Cinta Meraga Sukma

Perjuangan menuju keamanan kali ini dirasakan berlainan sekali. Tidak seperti sebelumnya. Terlalu banyak perselindungan perlu dilakukan sebelum sengketa dilerai.

Ujian buat Saifudin sama ada mendahului amanah yang dipertanggungjawabkan oleh Wali Suli atau mengutamakan keselamatan diri yang senriasa diancam marabahaya sepanjang bermusafir. mulut seakan terkunci rapat, tangan dan kaki terikat erat. Namun kebenaran harus dinyatakan tanda keimanan sejati kepada Yang Maha Esa.

Salju menemani Saifusin Jalis bermusafir meraga sukma dengan penuh rasa cinta

"Kita memanggilmu... Salju dan kita saling membahu sebagai makhluk Allah"

SAIFUDIN JALLIS KEMBALI DALAM MUSAFIR CINTA MERAGA SUKMA

Stok dah sold out untuk batch Januari kali ini.



Eksklusif dapat tandatangan RAM 😍
Pembelian secara dalam talian sahaja. Novel Saifudin Jalis ni tiada di jual di mana-mana kedai buku. Limited Edition ni 😘😘😘

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG

NUR BATRISYIA ZAHRA

Lilypie Kids Birthday tickers

NUR AQILAH HUMAIRA

Daisypath Happy Birthday tickers

NUR ARISSA DAYANA

Daisypath Happy Birthday tickers

TERIMA NIKAHNYA

Daisypath Anniversary tickers
 

LoVe My FaMiLy Template by Ipietoon Cute Blog Design